Zapoznaj się z naszą polityką prywatności i zasadami zbierania plików "cookies". Pokaż Zamknij
Zespół

Zespół

Profesjonalistów

STIXX Catering oferuje mieszankę innowacyjnej kuchni oraz wspaniałego serwisu, charakterystyczną dla STIXX Bar & Grill, największym i najbardziej wymagającym klientom korporacyjnym. Naszym celem jest wyjść ponad oczekiwania naszych klientów - a Twoje doświadczenie zaczyna się teraz. Jesteśmy firmą cateringową full service z bezkonkurencyjnym zaangażowaniem co do jakości, oryginalności i doskonałości.

Jakość oferowana przez team STIXX Catering jest zagwarantowana dzięki naszej pracy zespołowej oraz ogromnemu doświadczeniu. Wszyscy członkowie naszego zespołu są stałymi pracownikami - nie zatrudniamy studentów ani innych dorywczo pracujących pracowników, zapewniając idealną organizacje eventu.

Wszyscy nasi managerowie oraz członkowie zespołu są dobrze przeszkoleni, uważni oraz niezawodni - i zadbają o zadowolenie każdego z Gości, by dostarczyć za każdym razem doskonałość.

Zespół ds. Organizacji Eventów
Klaudia Romanowicz
Manager Organizacji Eventów
Angela Jadczak
Manager Organizacji Eventów
Zespół Szefów Kuchni

STIXX Catering to jedyna firma cateringowa na warszawskim rynku, która naprawdę może dostarczyć tematyczne jedzenie z różnych stron świata, a to dzięki międzynarodowemu zespołowi szefów kuchni. Kucharze, pod kierownictwem bliźniaczego teamu Szefów Kuchni - Jakuba oraz Michała Budników, tworzą wysoce doświadczony międzynarodowy zespół 30 osób, z dużym doświadczeniem w tworzeniu spektakularnej kuchni polskiej, francuskiej, śródziemnomorskiej, północnoamerykańskiej, południowoamerykańskiej, tajskiej, indyjskiej, indonezyjskiej, chińskiej, nepalskiej, japońskiej oraz bliskowschodniej.

Jakub Budnik
Szef Kuchni
Michał Budnik
Szef Kuchni
Michał Chrobok
ZASTĘPCA SZEFA KUCHNI
Lal Prasad Niure
Sous Chef Sekcji Indyjskiej
Adam Skibski
Szef Sekcji Gorącej
Piotr Mucha
Szef Sekcji
Bankiety & Catering
Piotr Wręga
Kucharz Sekcji
Bankiety & Catering
Piotr Styś
Cukiernik
Tomasz Białowiejski
Szef Sekcji Grill
Amir Shrestha
Kucharz Sekcji
Tajskiej & Indyjskiej
Sebastian Całka
Kucharz Sekcji
Bankiety & Catering
Kacper Rudy
Commis
Dipes Dahal
Commis
Yaroslav Bezhanov
Commis
Wojtek Krzewiński
Szef Sekcji Zimnej
T.J. Pathak
Kucharz Sekcji Indyjskiej
Marcin Moszpański
Kucharz Sekcji Gorącej
Marcin Buczyński
Szef Sekcji Grill
Zespół Managerów

Nasz zespół managerów składa się z najlepszych w tym biznesie - wszyscy członkowie zespołu posiadają bogactwo doświadczeń w branży gastronomiczno-usługowej.

Marek Katrycz
Dyrektor Operacyjny
Managerowie Operacyjni Eventów

To oni są z Tobą w stałym kontakcie od momentu potwierdzenia eventu do jego realizacji. Managerowie operacyjni eventu odpowiedzą na wszystkie pytania, które mogą się pojawić, rozwiążą logistyczne wyzwania, a także będą nadzorowali przebieg Twojego eventu zarówno w dzień i nocy, by zapewnić, że wszystko przebiegnie zgodnie z planem.

Paulina Cyranowska
Manager Operacyjny Eventów
Mateusz Czuper
Manager Operacyjny Eventów
Jacek Deptuła
Manager Operacyjny Eventów
Karolina Kolańska
Manager Operacyjny Eventów
Paweł Fuklin
Manager Operacyjny Eventów
Managerowie Baru

Personel odpowiedzialny za zaopatrzenie baru i wszystkie aspekty związane z przygotowaniem napojów podczas eventów.

Daniel Pasik
Manager baru
Jakub Gruca
Główny barman
Milena Sobczyk
Główny barman

Wierzymy, że jakość naszego serwisu kelnerskiego oraz barmańskiego są jednym z kluczowych składników sukcesu Twojego eventu. Stale szkolimy naszych pracowników, by świadczyli coraz lepsze usługi serwisowe, w celu zapewnienia Twoim Gościom niezapomnianych doświadczeń. STIXX Catering może zagwarantować nawet 40 kelnerów oraz 20 barmanów do obsługi eventu - młodych, energetycznych i pełnych umiejętności profesjonalistów w swoim fachu.

Rekomendujemy następujące ilości personelu w trakcie eventu:
Przyjęcie + Napoje Przyjęcie + Przekąski Przyjęcie + Food Bowle Bufety + Buferty Na Żywo Lunch / Kolacja Zasiadana Stacje Live Cooking
Event Manager 1 na 200 1 na 200 1 na 200 1 na 200 1 na 200 1 na 200
Barmani 1 na 50 1 na 50 1 na 50 1 na 50 1 na 50 1 na 50
Kelnerzy 1 na 50 1 na 50 1 na 25 1 na 25 1 na 25 1 na 25
Szef Kuchni N/A 1 na 150 1 na 150 1 na 150 1 na 150 1 na 150
Zastępca Szefa Kuchni N/A 1 na 150 1 na 100 1 na 100 1 na 100 1 na 3 stacje
Kucharze N/A 1 na 100 1 na 50 1 na 50 1 na 50 1 na stację
Pomoc Kuchenna N/A 1 na 100 1 na 100 1 na 100 1 na 100 N/A